fbpx

Учасники культурного обміну Cross-Cultural exchange зустрілися з франківцями і "підтягнули" їхню англійську

Культура 18:55, 12.08, 2015

В рамках зустрічі семеро студентів, які приїхали до Івано-Франківська з шести країн світу – Туреччини, Китаю, Румунії, Мексики, Китаю та Йорданії, представили свою культуру і поділилися враженнями про Франківськ.

Студенти-іноземці, учасники програми культурного обміну, проходили соціальне стажування в Івано-Франківську від організації "AIESEC". Впродовж кількох тижнів молоді люди жили в родинах франківців, знайомилися з містом, подорожували Україною і займалися із дітьми.

Організатори зустрічі розповіли, що стажери програми культурного обміну спілкувалися і гралися з дітьми у спеціальних мовних таборах.

Табори були організовані у співпраці з місцевими підприємствами, як-от "Прикарпаттяоблнерего", фірма "Ласощі" та інші, в рамках проекту "Світ без кордонів". Підтримавши "AIESEC", підприємства мали змогу відправляти у мовні табори дітей своїх працівників, щоби ті в англомовному середовищі покарщували свої знання іноземної мови.

Покращити свої знання англійської могли і всі присутні на зустрічі, яка проходила в громадському ресторані "Urban Spase 100" – учасники Cross-Cultural exchange  розповідали про свої враження мовою загальносвітового спілкування, англійською. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: