fbpx

У Франківську УКРОП вимагав повернути безоплатне харчування для дітей у школах. ФОТО. ВІДЕО

Політика 18:29, 28.01, 2016

Сьогодні УКРОПівці під міською радою організували мітинг та вимагали від франківської влади відновити безоплатне харчування у школах.

Активісти тримали в руках транспаранти з надписами: "ЄРЦ жирує – діти голодують", "Поверніть безкоштовне харчування в школах! БПП, Свобода, Батьківщина схаменіться!", "У Львові, Черкасах Вінниці  харчування для дітей безкоштовне" та із закликами: "Марцінків, нагодуй дітей".

Під час мітингу виступив заступник голови Івано-Франківського міського УКРОПу, новообраний депутат міської ради Сергій Гаєвський.

Гаєвський відзначив, що сума, яку потрібно виділити, щоб звільнити всіх учнів 1-4 класів від плати за сніданки та оплатити їх вартість за рахунок міського бюджету, складає 9 млн 966 тис. грн.

Фракція депутатів політичної партії "Українського об’єднання патріотів-УКРОП" в міській раді переконана, що ми не маємо права у будь-якому випадку, а у теперішніх економічних і соціальних умовах й поготів, позбавляти дітей безкоштовного харчування, яке здійснювалося протягом багатьох років та стало одним із наріжних елементів соціальної допомоги мешканцям міста.

Проанонсована акція УКРОПу розпочалась о 9.30, а о 9.00, також під міською радою, розпочалась акція "Свободи" проти політики уряду, очевидно, організована, щоб зірвати мітинг УКРОПівців. Сергій Гаєвський жартома подякував "свободівцям", що вони підтримують ініціативу УКРОПу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: