fbpx

У франківській поліклініці №2 розповідали про хворобу Паркінсона

Здоров'я 08:59, 23.03, 2015

Днями у конференц-залі міської поліклініки №2 відбулася лікарська конференція на тему "Хвороба Паркінсона", яку провела професор Вікторія Гриб.

Лікарі медичного закладу довідалися про нові тенденції у веденні та лікуванні пацієнтів з хворобою Паркінсона, порядок скерування їх на лікування в стаціонар, в центр екстрапірамідної патології при обласній клінічній лікарні. Також визначено необхідний об’єм обстежень в поліклінічних умовах.

Професор Вікторія Гриб відповіла на практичні запитання лікарів щодо призначення медикаментозних середників при наявності супутніх патологій. 

"На диспансерному обліку у лікарів поліклініки перебуває 45 хворих на хворобу Паркінсона, відмічається деяка тенденція до зростання такої категорії хворих. З метою раннього виявлення цієї патології, запобігання ускладнень та інвалідизації, під час лекції працівникам медичної установи наголосили про необхідність тіснішої співпраці між лікарями терапевтичного профілю та лікарями-неврологами", – розповіла головний лікар міської поліклініки № 2 Оксана Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: