fbpx

У Галичі засудили жінку, яка спонукала сестру до проституції

Суспільство 11:43, 11.08, 2015

Галицький районний суд виніс вирок у справі мешканки села Дем’янів, звинуваченій у звідництві.

Жінка переконала разом займатися проституцією власну сестру. 8 травня вона домовилася про перших двох клієнтів. Домовилася про місце, час і ціну – 22:10, готель "Фортуна" на вул. Об’їзній в Галичі, плата обом жінкам – 1400 грн, по 700 грн кожній. Після розваг у готелі жінки ще розпивали алкоголь з клієнтами. На виході з "Фортуни", коли жінка передавала частину платні сестрі, їх і затримали правоохоронці.

Під час досудового слідства обвинувачена в звідництві жінка повністю визнала свою провину і 21 травня цього року підписала з прокуратурою Галицького району угоду про визнання винуватості у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 302 ч. 1 КК України.

Галицький районний суд затвердив договір, виніс обвинувальний вирок і призначив обвинуваченій погоджене покарання у вигляді штрафу  50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.          

Як повідомляв КУРС, у Верховині засудили молодика за порнографічний пост у ВКонтактє. За публікацію кількох відео на власній сторінці у соцмережі чоловіку доведеться сплатити штраф 1700 грн. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: