fbpx

У Галицькому дитячому будинку сімейного типу про чотирьох вихованців піклується родина Тимчишиних

Суспільство 12:53, 12.08, 2015

Четверо дітей, позбавлених батьківського піклування, відчули батьківську любов і турботу в родині Зінаїди та Ярослава Тимчишиних у дитячому будинку сімейного типу у Галичі.

Спеціальна комісія із Галицького районного центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді відвідала дитячий будинок сімейного типу у Галичі, щоб перевірити умови утримання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, повідомляє КУРС із посиланням на Галицьку РДА. 

У дитячому будинку сімейного типу батьки-вихователі створили комфортні умови для проживання та виховання дітей. Є сучасні меблі, побутова техніка, діти забезпечені необхідними індивідуальними речами, одягом, взуттям, іграшками, книгами, шкільним приладдям.

Під час спілкування обговорено потреби дітей, їх творчі здібності, ставлення батьків-вихователів до дітей, взаємовідносини між рідними дітьми та дітьми, які влаштовані в сім’ю. У будинку створений належний емоційний психологічний клімат, тому діти поступово адаптовуються.

На сьогодні в районі функціонує 7 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу, в яких виховується 13 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: