fbpx

У Городенці вандали знищили спортивний майданчик

Суспільство 12:11, 29.09, 2014

На третій день після встановлення невідомі пошкодили спортивний майданчик у міському парку в Городенці.

Вандали розбили табличку, а пізніше загнули стійку, на якій була встановлена інформаційна табличка. Також невідомі повимащували болотом бруси та перекладини, інформує прес-служба Городенківської РДА.

Спортивний майданчик був встановлений спільними зусиллями міської громади, місцевих депутатів, громадської організації МК "ТУР" та "Української галицької асамблеї".

"Невже ми ще й досі не навчились цінувати те, що маємо, невже нам не вистачає того руйнування, що  відбувається на сході? Виявляється, ні. Такі ж слабкі духом люди живуть серед  нас, які тільки і вміють нічого не робити, ходити розпивати спиртні напої і поводити себе по-хамськи по відношенню до інших. Є великі сподівання, що з часом такі люди навернуться і зрозуміють, що ніхто, крім них, не заставить їх поважати те, що є навколо. А в першу чергу, поважати самих себе! Жителі Городенки, не будьте байдужими, цінуйте все хороше навколо, поважайте працю інших – зберігайте культуру нашого міста!" – закликає голова ГО МК "ТУР" Іван Вережак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: