fbpx

В Івано-Франківську створено осередок всеукраїнського молодіжного руху "Справжня любов чекає"

Суспільство 15:18, 24.05, 2015

19 травня о 17.00 в Катехитичному центрі, що при Архикатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, м. Івано-Франківська, Комісія у справах родини зустрічала дорогого гостя – протоієрея Олега Кобеля, священика Стрийської єпархії УГКЦ, засновника всеукраїнського молодіжного руху "Справжня любов чекає".

З привітальним словом та представленням доповідача до усіх присутніх звернувся ієрей Юрій Прилепський, заступник голови Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ.      

Опісля отець Олег розповів про початкові, вже історичні, етапи створення цього руху в Україні, описав його ціль, завдання, ділився набутим досвідом.

На зустрічі були присутні різні молодіжні християнські спільноти з Калуша, Снятина, Івано-Франківська, із с. Радчі; також батьки, педагоги та священики.

По закінченні зустрічі всі присутні мали можливість дати запитання отцю Олегу й отримати вичерпні відповіді, бо тема дошлюбної чистоти для підлітків та молоді була і є завжди цікавою.

Ієрей Василь Чорній, голова Комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії, подякував отцю Олегу Кобелю за представлення руху "Справжня любов чекає", а також ієрею Володимиру Містерману, який ініціював цей захід, бажаючи плідної та Богом благословенної праці, а також запевнив, що Комісія у справах родини із свого боку буде цей рух підтримувати та активно популяризувати в Івано-Франківській Архиєпархії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: