fbpx

У Калуші "на гарячому" затримали злодія

Суспільство 17:09, 01.06, 2015

Тепер підозрюваний перебуває під вартою та фігурує у кримінальному провадженні за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка.

Пригода трапилася в Калуському районі. Як з'ясували міліціонери, мешканець районного центру раніше був засуджений за вчинення крадіжок, та в лютому цього року звільнився із місць позбавлення волі. А зараз зловмисник вчинив черговий злочин. Злодій відтиснув віконну раму в чужому будинку і побачив, що в помешканні лежить чоловік. Він знав, що господар будинку прикутий до ліжка і не зможе захистити своє майно, тож заліз всередину і почав хазяйнувати на власний розсуд, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Утім, сусідка потерпілого побачила, що в помешканні сусіда відбувається щось неладне, жінка негайно зателефонувала на спецлінію "102". За лічені хвилини на місце події прибули калуські правоохоронці. Вони затримали злодія із краденим в руках. Лиходій уже встиг присвоїти телевізійний тюнер з пультом дистанційного керування та продукти харчування.

Правоохоронці вилучили у зловмисника крадене майно – речовий доказ. Тепер він фігурує у кримінальному провадженні згідно з ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: