fbpx

У Калуші на шоу "Холостяк" обрали "дівчину Бойка"

Суспільство 15:56, 19.11, 2015

До Дня студента студенти Калуського коледжу культури провели шоу "Холостяк»" у якому головним героєм став випускник коледжу 2013 року, режисер Ігор Бойко та шестеро претенденток на те, щоб завоювати його серце і стати "дівчиною Бойка".

Дівчата мали засвідчити всебічну творчу підготовку, адже кожна презентувала відеороботу, танцювала на побаченні з холостяком, готувала подарунок, а ще – справжній романтичний сніданок. Були і млинці з сиром, і печені яблука, і тости з соком. У творчому конкурсі дівчата грали на бандурі, співали і презентували хореографічні постановки, інформують "Вікна".

На думку присутніх, в учасниць шоу  велике майбутнє, бо вони є яскравими представницями коледжу культури.

Головному героєві шоу Ігореві Бойку перед самим виходом на сцену пропалили сорочку, тож довелося в останній момент купувати нову і дорогу, яка б пасувала до його костюма.

Як виявилось, це було не просто шоу, а справжній вибір холостяка  не за сценарієм. До останнього вибір Ігоря Бойка залишався невідомим. Проте все ж дамою серця калуського парубка стала студентка коледжу культури Юлія Василишин.

Дівчина зізналась, що на фінальний вихід сукню їй пошила мама, тому можна стверджувати, що ця сукня є справді щасливою.

Вечір продовжився романтичною вечерею у "Максвел пабі", який був одним зі спонсорів шоу.

Родзинкою та гарним завершенням шоу стала пісня у виконанні холостяка, коли всі учасниці шоу, врешті, змогли відпочити та насолодитися участю у романтичній імпрезі.

Запрошеним гостем шоу стала учасниця телепроекту “Тацюють всі!” Ілона Федорко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: