fbpx

У Карпатах розпочалась V Літня літературна школа

18:36, 11.08, 2014

Сьогодні у Карпатах розпочала роботу V Літня літературна школа. Відомі українські письменники та видавці поділяться секретами успіху в літературі з авторами-початківцями.

Для молодих літераторів протягом тижня лекції читатимуть досвідчені та професійні письменники, директори видавництв, літературознавці та критики, а саме: Тарас Прохасько, Мар’яна Савка, Юрій Винничук, Маріанна Кіяновська, Ростислав Семків, Антон Санченко, Завен Баблоян та Ірина Вікирчак. Іноземний гість-лектор – Юстина Чеховська (Польща).

На V Літній літературній школі вчитимуть та розповідатимуть: як писати якісні тексти, як відбувається творчий процес, як знайти своє місце в літературі, як знайти власний стиль, мову і тему, як створювати сюжет і героїв. Також лектори окреслять основні тенденції розвитку книжкового ринку і літературної сфери, правила ефективної співпраці з видавцями і мас-медіа, яких помилок уникати авторам-початківцям і т. д.

Програма Літшколи містить 32 години лекційних та практичних занять. Також учасники виконуватимуть творчі завдання і братимуть участь у літературних вечорах. Особливістю V Літшколи стане те, що частина занять відбуватиметься паралельно, по секціях (поетів і прозаїків-публіцистів).

Серед учасників цьогорічної літшколи виявились не тільки поети і прозаїки, але й астрофізики, економісти, журналісти, власники магазинів іграшок, програмісти, слідчі та багато інших, інформують організатори на сторінках Центру літературної освіти у соцмережах.

Літня літературна школа завершиться 16 серпня. 

Фото з спільноти у соцмережі Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: