fbpx

У Коломиї для споживачів газу відкрили сучасний центр обслуговування клієнтів

Суспільство 20:58, 21.12, 2018

Сьогодні у Коломиї відкрито сучасний центр обслуговування клієнтів ПАТ "Івано-Франківськгаз".

Відтепер майже 57 тис. мешканців Коломийщини та 1,7 тис. підприємців зможуть швидко, якісно та комфортно отримувати весь спектр послуг починаючи від консультацій щодо особовомгорахунку, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі, повідомляють у компанії.

Відкриття ЦОК у Коломиї є черговим етапом реалізації комплексної програми "Івано-Франківськгазу" з розвитку клієнтського сервісу. Наразі такі центри успішно працюють в Івано-Франківську та Калуші.

В Центрі впроваджена автоматизована електронна черга, програмне забезпечення якої дозволяє оптимально розподілити клієнтські потоки та зменшити час очікування споживача в черзі. До того ж електронні табло та голосові повідомлення інформують клієнтів в операційному залі про наявність і номери вільних менеджерів.

Адміністратор зони ресепшн завжди допоможе відвідувачам скористатися терміналом електронної черги, сенсорними моніторами "тонкий клієнт" для реєстрації в Особистому кабінеті споживача газу чи провести оплату через платіжний термінал. Обслуговуватимуть споживачів 10 кваліфікованих операторів.

Приділена увага і зручному зонуванню приміщення ЦОК: в залі встановлені дивани, кулер з водою, є wi-fi.

"Головна мета відкриття Центру  стати ближче до споживачів, спростити зв’язок між газовою компанією та користувачами природним газом. Тепер в одному приміщенні клієнти компанії зможуть вирішити низку питань – починаючи від консультацій щодо особового рахунку, здійснення оплати за газ, закінчуючи оформленням документів на підключення до газової мережі, газових приладів, їх ремонту тощо", – розповідає голова правління ПАТ "Івано-Франківськгаз" Віталій Шульга.

Центр обслуговування клієнтів працюватиме з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 год. за адресою: м. Коломия,  вул. Січових Cтрільців, 44.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: