fbpx

У Коломиї невідомі розтрощили вуличне піаніно

Суспільство 14:00, 12.09, 2014

Сьогодні вночі у Коломиї невідомі вщент розтрощили вуличне піаніно, яке встановили перед Музеєм писанки у квітні цього року.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ініціатор встановлення, голова ГО "Спільний внесок" Назар Романенчук, пишуть Коломийські вісти.

"Впевнені, що це була цілеспрямована дія, що фортепіано нищили навмисне ті, кому воно заважало. Після того, як були зірвані завіси з коробки, відірвані завіси з комплектуючих фортепіано, розбиті клавіші, всі ці деталі були складені назад і накриті захисною покрівлею. Жодна деталь не зникла, навіть парасолю поклали на її місце. 

На жаль, відеоспостереження, встановлене міською радою, не працює вже більше місяця, охоронці з навколишніх закладів харчування нічого не бачили, тому шансів знайти вандалів майже немає", – написав громадський активіст.  

За його словами, вже завтра оцінять всю завдану шкоду, проте є ймовірність, що піаніно ремонту не підлягатиме. 

"Я переконаний, що фортепіано потрібне Коломиї, за період його встановлення на ньому грали сотні дітей та музикантів, було проведено 4 концерти, причому один з них за участю духового оркестру, і, насамкінець, просто багато коломиян і гостей нашого міста насолоджувалися грою невідомих музикантів-аматорів. 

Тому піаніно в Коломиї буде неодмінно, можливо, не саме це, знищене вандалами сьогодні вночі, можливо, в якомусь іншому форматі, але воно буде неодмінно", – переконаний Назар Романенчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: