fbpx

У конкурсі "З точки зору осені" визначили переможця

Культура 11:15, 10.11, 2014

Перемогу у 18-му Відкритому традиційному літературному конкурсі "З точки зору осені" журі під керівництвом письменника та журналіста Івана Ципердюка присудило Іванні Стеф'юк з Чернівців.

Про це повідомили в Громадському Інституті Аналітики.

Участь у цьогорічному конкурсі взяли 172 учасники з усіх куточків нашої країни і навіть з Дюссельдорфа (Німеччина). 

Благодійний фонд "Наше Прикарпаття" за перемогу у конкурсі нагородив Іванну Стеф’юк ноутбуком. Відбувалось нагородження у День української писемності та мови в галереї "Бастіон" за участі відомих письменників, політиків, громадських діячів Прикарпаття.

Переможниця отримала також книжкові дарунки від голови "Молодої Просвіти" Євгенії Бардяк, директора видавництва "Лілея НВ" Василя Іваночка. Також свій приз передали Іванні Стеф'юк ініціатори проекту "Вавилонська бібліотека".

Cпеціальний приз одній з наймолодших учасниць конкурсу Христині Шпук вручив професор Іван Монолатій.

Святкову атмосферу заходу створила класична музика у неповторному виконанні струнного квартету "Quattro corde".

Довідково: Іванна Стеф’юк – уродженка Косівщини (Івано-Франківська область), молода письменниця, аспірант кафедри української літератури ЧНУ, журналіст, просвітянка, фотомодель. Автор книги "За руку з гостем" (новелістика), співупорядник книги "Марко Черемшина у спогадах, документах та матеріалах". Член НСПУ (з 2013 року). Друкувалася в альманахах та журналах "Золота Пектораль" (Тернопілля), "Перевал" (Івано-Франківськ), "Буковинський журнал" (Чернівці), "Люблю+Слово" (Житомир), "Німчич" (Вижниця) та ін. 

Керівник мистецької світлиці "Оберіг" при Чернівецькій обласній організації ВУТ "Просвіта". Займається організацією мистецьких перформансів, переважно – на гуцульську тематику. Захоплюється моделюванням жіночого одягу, театральною мініатюрою, вишивкою та писанкарством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: