fbpx

У Косові призначили нового керівника поліції, а його скандального попередника відправили на пенсію

Суспільство 18:35, 05.10, 2016

Наказом Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області від 4 жовтня тимчасово виконуючим обов’язки начальника Косівського відділу поліції призначено майора поліції Байдуся Олександра Володимировича.

Сьогодні заступник начальника обласної поліції Василь Кіцелюк представив Олександра Байдуся колективу Косівського відділу поліції.

Нагадаємо, нещодавно журналіст Дорожнього контролю Віталій Мацьоцький оприлюднив відео переслідування п'яного начальника Косівського відділу поліції Петра Васкула, який втікав від нього через двори і городиЦе сталося після того, як 26 жовтня підполковник поліції Петро Васкул спровокував аварійну ситуацію.

Тоді начальник Національної поліції в Івано-Франківській області Віктор Шкутов вислав на місце керівництво інспекції з особового складу. А в телефонній розмові з Віталієм Мацьоцьким зазначив, "що з такими людьми (як Васкул) нам не по дорозі". 

Втім, як стало відомо КУРСу, відразу після інциденту Васкула перевели в Івано-Франківський відділ поліції, а звідти – відправили на пенсію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: