fbpx

У Києві презентують туристичний потенціал Прикарпаття

Суспільство 08:25, 26.03, 2015

Представники облдержадміністрації презентують туристичний потенціал Прикарпаття на ХХІ Міжнародній туристичній виставці UITT "Україна – подорожі та туризм", яка відбувається 25-27 березня на території Міжнародного виставкового центру у м. Києві.

Івано-Франківщину також представляють туристичні фірми "Еней", "Надія", "Кондор", представники готельного бізнесу – готель "Горгани" (с. Яблуниця), гостинний двір "Горицвіт" (с. Верхній Ясенів) та інші, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Головна подія заходу – запропонувати ринку оптимальні стратегії розвитку туристичного бізнесу в сформованих реаліях. Актуальні теми – подорожі Україною та екотуризм.

У виставці беруть участь 221 туристична компанія та національні туристичні організації з Болгарії, Грузії, Домініканської Республіки, Єгипту, Ізраїлю, Ірану, Італії, Кіпру, Каталонії, Литви, Словенії, Тунісу, Таїланду, Туреччини, Франції, Хорватії, Угорщини, Узбекистану і України.

Вперше на виставці представлена спеціальна експозиція "Екотуризм в Україні". У ній беруть участь 22 національних природних парки України, які об'єднала Українська асоціація активного та екологічного туризму за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України. Тема експозиції – інновації та найкращі рішення для активного та екологічного туризму, екотуристичні і пригодницькі тури, майстер-класи та презентації кожного з парків.

У рамках виставки також відбудуться: конференція "Стратегії розвитку внутрішнього туризму: європейський досвід та українські перспективи", круглий стіл: "Інновації і найкращі рішення для активного і екотуризму".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: