fbpx

У Львові затримали франківця, який перебував у розшуку

Суспільство 15:17, 19.11, 2015

Цієї ночі львівські патрулі затримали рецидивіста з Івано-Франківська, який перебував у розшуку. Автомобіль зупинили через порушення правил дорожнього руху, а при детальнішому огляді виявили у ньому наркотики, валюту, золото та інші речі.

Як повідомила прес-служба патрульної поліції Львова, на перетині вулиці Зеленої та площі Петрушевича за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили ВАЗ 2107. Водій поводив себе підозріло, уникав спілкування з інспекторами. Чоловік не мав при собі жодних документів, пише Zaxid.net.

При огляді автівки у водія виявили пакет з порошком білого кольору, за словами самого водія-порушника, – амфетамін. Також у нього вилучили готівкою близько 70 тис. грн, 100 доларів, 50 євро, золоті вироби, 10 банківських карток, 15 sim-карт різних операторів.

У Личаківському райвідділі, куди доставили порушника, з’ясували, що він перебуває у розшуку в Івано-Франківську. Йому інкримінується ч. 2 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб).

Львівські правоохоронці повідомили про затриманого в Івано-Франківськ. Проводиться перевірка вилучених грошей і речей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: