fbpx

У мережі виклали відео нічного бою в районі Авдіївської промзони, де бойовики застосували танки

Суспільство 01:11, 24.03, 2016

В мережі опублікували відео з фрагментом бою, який ішов минулої ночі, з 22 на 23 березня, в районі промзони населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Повідомлення про тяжкий бій в Авдіївці, де на українські позиції пішли російські танки, волонтери поширили у Фейсбук в перші ж години  після його початку. Штаб АТО згадав про такий тільки наприкінці наступного дня.

"Промзона Авдіївки, атака бойовиків, нічний бій – з 22 на 23 березня, один полеглий, 10 поранених",  коротка офіційна довідка штабу АТО була оприлюднена вчора, 23 березня, увечері.

Зі слів бійців, повідомляє "Лівий берег", обстріли почалися  22 березня о 18.00 і тривали всю ніч. Бойовики застосовували в тому числі і тяжке озброєння – танки й міномети. 

Військові були в оперативному оточенні і медикам вдалося дістатися до поранених тільки вранці 23-го. 

"На жаль, ця доба видалась невтішною. 11 поранених вивезено з району Авдіївки та аеропорту (5 з них батальйоном Госпітальєри  один з них з 58 бригади дуже тяжкий). Зараз проводиться евакуація 2 поранених з 90 омбр (вогнепальне кульове в руку та ногу). 
Надіємось, що до завтра ситуація затихне",  написала у Фейсбук 23-го увечері і виклала фото керівник Госпітальєрів Яна Зінкевич.

"Якою буде ця ніч  тяжко передбачити",  визнали "штабісти", маючи на увазі ніч на 24 березня. 

Кілька годин тому з зони війни надійшло повідомлення, що російські бойовики намагалися штурмувати українські позиції біля Новотроїцького. Атаку відбили.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: