fbpx

У Надвірній затримали 28-річного наркоторговця

Суспільство 15:52, 26.03, 2015

У Надвірній міліціонери затримали місцевого мешканця за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів, зловмисник збував амфетамін та канабіс.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно з працівниками сектору карного розшуку Надвірнянського районного відділу міліції затримали 28-річного чоловіка якраз тоді, коли він продав чергову дозу наркоотрути. Також у автомобілі чоловіка правоохоронці виявили та вилучили шість фольгових і вісім паперових згортків із подрібненими наркотиками. Окрім того, підозрюваний уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності, пише КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження згідно з ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: