fbpx

В Івано-Франківську проходять Дні науки

Суспільство 16:43, 12.11, 2016

12 та 13 листопада іванофранківці матимуть змогу зрозуміти, що наука – це неймовірно цікаво. На базі наукового містечка "Нова енергія" проходить фестиваль, мета якого – популяризувати науку серед дорослих і малих.

Дні науки паралельно відбуваються також в Каневі, Харкові, Житомирі, Львові, Одесі і Києві. Приурочили їх до Всесвітнього Дня науки 11 листопада. Паралельно в усіх містах проходять лекції, доступні для дорослих і для дітей, для того щоб залучати людей до науки, пише "Галицький кореспондент".

"Ми хочемо показати, що наука – це не щось так незрозуміле і далеке від нас. Наука – це дуже цікаво, близько та доступно", – розповідає креативний директор наукового містечка "Нова енергія" Ірина Дарвай.

Сьогодні, 12 листопада, лекції проходять у науковому містечку, завтра їх можна буде відвідати у Прикарпатському національному університеті.

Потрапити на Дні науки можна буде цими вихідними, а ось саме наукове містечко функціонує постійно і вхід туди вільний, тож кожен зможе відкрити для себе цікавий бік науки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: