fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • В обласному відділенні Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві відбулись кадрові скорочення

В обласному відділенні Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві відбулись кадрові скорочення

Суспільство 16:32, 29.09, 2014

З метою економії державних коштів у відділенні Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та соціальних захворювань України в Івано-Франківській області скоротили 15 працівників і ліквідували 5 відділень.

Зокрема, це стосується тих районів, де постраждалих небагато або де оренда приміщення дорого коштує, інформує ОДТРК "Карпати".

Начальник управління обласної виконавчої дирекції Надія Глинська зазначає, що скорочення відбулись у Богородчанах, Верховині, Рогатині, Снятині і Тлумачі.

"Потерпілі з цих відділень будуть приєднані: з Тлумача і Снятина – до Городенки, з Богородчан  до Надвірної, з Верховини  до Косова. Потрібно, щоб в районі був представник для того, щоб людина могла отримати довідку, чи поцікавитись, чи прийти. Ми намагаємось зробити так, щоб залишилось робоче місце, аби ми могли приїхати і провести розслідування нещасного випадку, або прийом звітів. На сьогодні ми цю процедуру практично завершуємо",  розповіла Надія Глинська.

Ні потерпілі, ні страхувальники, запевняє Надія Глинська, не відчують цієї внутрішньої реорганізації. Послуги, передбачені законом, вони отримуватимуть у повному обсязі і вчасно.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: