fbpx

У прикарпатця на вокзалі вкрали мобільний телефон та зарядний пристрій

Суспільство 16:12, 29.12, 2015

Оперативні працівники поліції затримали жителя Івано-Франківська разом з викраденим мобільним телефоном невдовзі після повідомлення потерпілого до поліції.

В Івано-Франківський відділ поліції зателефонував 27-річний житель області та повідомив про те, що невідома особа, перебуваючи в приміщенні залу очікування залізничного вокзалу в м. Івано-Франківську, викрала мобільний телефон марки "Nokia-1280" та зарядний пристрій до нього.

Працівники поліції в ході проведення слідчих дій встановили особу, причетну до кримінального правопорушення. Ним виявився 26-річний місцевий житель. У вчиненому зловмисник зізнався і повідомив, що крадіжку вчинив через брак коштів. До того ж він раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібних злочинів.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу – тримання під вартою.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: