fbpx

У Верховинському районі завершили розробку схеми планування території

Суспільство 17:39, 13.06, 2016

Нещодавно працівники управління містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА зустрілися з головою Верховинської райдержадміністрації Олегом Лютим.

Під час зустрічі обговорили першочергові завдання у сфері містобудування та архітектури, зокрема: фінансування програм містобудівного кадастру району, збільшення чисельності працівників відділу містобудування та архітектури РДА, здійснення оновлення та розроблення містобудівної документації.

Окрім того, йшлося про проведення технічного обстеження незавершеного будівництва центральної районної лікарні, розроблення проектної документації на будівництво Будинку культури та завершення проектних робіт будівництва школи в с. Яблуниця, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зазначимо, що у поточному році відділ містобудування та архітектури району видав 36 будівельних паспортів, 12 містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок. На території району оновлюються  генеральні плани населених пунктів району, а саме смт. Верховина, с. Віпче, Зеленської сільської ради (села Зелене, Топільче, Явірник, Буркут), с. Буковець, с. Черетів. Завершено роботи з розробки схеми планування території Верховинського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: