fbpx

У вуличному лекторії Європейського Тижня Мобільності на вихідних розгорнуть тему велоруху

Суспільство 19:23, 16.09, 2016

Сьогодні в Івано-Франківську стартував Європейський тиждень мобільності, який 22 вересня завершиться загальноміським флешмобом "День без авто".

Заходи ЄТМ присвячні популяризації велоруху і темі сталого розвитку громади. Організовані в чотири напрямки – лекційний, мистецький, дитячий сектори та велосектор. 

Для роботи лекційного сектору на вулиці Сотника Мартинця, 6, що поблизу площі Міцкевича, розгорнутий Вуличний лекторій. В наметі  мультимедіа. Впродовж вихідних у лекторії відбудеться низка виступів та дискусій. У суботу, 17 вересня, з 11.00 до 15.00 пройдуть чотири зустрічі  з представниками громадської організації "VisionZero", працівниками Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою. Відбудеться дискусія "Розумна та стала мобільність" і майстер-клас на тему велозмагань і марафонів. 

В неділю, 18 вересня, о 11.30  виступ представників ГО "Вело-Франківськ".

Водночас в інших локаціях центральної частини міста відбуватимуться заходи інших секторів. 

Зокрема, з 11.00 до 18.00  безкоштовний велопрокат від "Теплого Веломіста", шукайте кав'ярню "Говорить Івано-Франківськ". О 14.00 на Грушевського, 3 зустріч з велопатрулем патрульної поліції Франківська. 16.00  велошкола з безпеки руху біля пам'ятника Міцкевича. 

В неділю о 12.00  показові виступи велосипедистів-екстремалів команди Elements. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: