fbpx

Учні школи №5 здобули дві нагороди на Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій

Суспільство 18:55, 26.03, 2018

IV етап Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій проходив в Запоріжжі. Серед 26 команд зі всієї України участь в олімпіаді брала команда з Івано-Франківської області.

Всеукраїнська олімпіада з інформаційних технологій у Запоріжжі передбачала не лише виконання  предметних завдань, а й майстер-клас Cisco, екскурсії на острів Хортицю, у Запорізьку Січ та в музей "Мотор Січ".

У складі команди, яка представляла Прикарпаття, на олімпіаді виступили 5 учнів – двоє зі спеціалізованої школи № 5 з поглибленим вивченням німецької мови, та троє учнів зі шкіл Долинського району. 

Дві перемоги для області здобули франківці. 

Перше місце на Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій отримав учень школи №5  Стас Домбровський. Третє місце  у Влада Петріва з цієї ж школи. Вчителька обох переможців – Ірина Дорошенко. 

Для Влада Петріва – це перша участь у Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій і перша перемога.

Стас Домбровський змагається третій рік поспіль. Учень школи №5 тричі перемагав у олімпіаді з інформаційних технологій на всеукраїнському рівні – здобував третє та перше місце. 

"Ми радіємо, що захистили честь школи, міста і області", – прокоментувала КУРСу керівник обласної делегації Ірина Дорошенко. 

Читайте також: ТОП-5 шкіл Франківська, де найбільше переможців предметних олімпіад у початкових класах

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: