fbpx

Українським військовим сьогодні довелося двічі відповідати на вогонь бойовиків

Суспільство 18:55, 25.03, 2016

Сьогодні, 25 березня, українським військовим довелось двічі відкривати вогонь зі стрілецької зброї у відповідь на обстріли бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
За сьогодні бойовики 16 разів вдавались до збройних провокацій проти українських захисників.
Найгарячіше було на Донецькому напрямку, де під ворожими обстрілами з мінометів, озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї опинилися українські захисники Авдіївки, Опитного, Пісків, Луганського та Троїцького. При цьому українським військовим довелось двічі відкривати вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.
 
Напруженою залишається ситуація на Маріупольському напрямку, де по опорних пунктах Збройних Сил України поблизу Мар’їнки бойовики вели вогонь з гранатометів. В цьому районі впродовж цілого дня прицільно "працювали" ворожі снайпери.
 
У напрямку Луганська за вказаний період обстрілів позицій сил АТО не було. З метою покращення стану справ у займаній зоні відповідальності війська продовжують укріплювати позиції, проводять заходи з розмінування підконтрольних їм територій, діяльність щодо виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп противника.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: