fbpx

Усі народні депутати написали заяви про вихід з коаліції

Політика 13:00, 24.07, 2014

Депутати Верховної Ради хочуть проведення дострокових парламентських виборів.

Усі народні депутати України від коаліції написали заяви про вихід із більшості. Про це журналістам повідомив у кулуарах парламенту голова фракції ВО "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Заяви написали всі депутати. Рішення буде оголошено після того, як буде прийнято низку важливих законопроектів", – сказав Соболєв.

Зокрема, йдеться про законопроекти щодо змін до бюджету, кошти для підвищення обороноздатності України та реформування ГТС.

Прикарпатський нардеп Юрій Дерев'янко написав про свій вихід з фракції  у мережі Facebook 

"Верховну Раду треба розпустити! Це є воля людей! Її негайно треба оновити, не допустити у ВР зрадників і представників олігархів! Тому я оголошую про вихід з складу Коаліції, щоб Президент мав підстави розпустити Верховну Раду!!!" – повідомив він.

 

 

 
 

Голова фракції «УДАР» Віталій Ковальчук під час виступу в сесійній залі відзначив:

"Ми спостерігаємо неналаштованість Верховної Ради на конструктивну роботу. Тож у відповідності до волі українського народу фракція "УДАР" заявляє про вихід із складу коаліції Європейського вибору у Верховній Раді сьомого скликання".

 

 

 

Нагадаємо, сьогодні лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок з трибуни ВР повідомив про те, що "Свобода" вийшла з парламентської коаліції.

 

 

Народний депутат Руслан Марцінків теж нагадує, що Президент має право розпустити парламент.

 

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов вважає вихід з коаліції деяких парламентських фракцій передчасним кроком, направленим на зрив голосування за непопулярні урядові законопроекти:

"Це дії, направлені на зрив урядових законів", – заявив Турчинов на засіданні парламенту.

Він додав, що фракції могли оголосити про вихід з парламентської більшості о  16.00 після голосування урядових законопроектів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: