fbpx

В Івано-Франківську обрали "Учня року". ФОТО

Суспільство 10:32, 18.05, 2017

17 травня на черговому засіданні колегії Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради визначили переможця конкурсу "Учень року".

"Учнем року – 2017", якого, як завжди, визначали шляхом таємного голосування, став учень 11 класу Івано-Франківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням англійської мови Гурський Михайло. Серед численних успіхів школяра – І місце на ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови у 2016-2017 н. р., минулого року Михайло був переможцем конкурсу за програмою з обміну майбутніх лідерів FLEX та цілий навчальний рік вчився у США, інформує прес-служба департаменту освіти і науки.

Також члени колегії обговорили проект нового Положення про конкурс "Учень року". Зокрема, принциповим питанням стало те, що переможець у конкурсі повинен бути тільки один, за що висловилася переважна більшість із присутніх членів колегії. До проекту нового Положення була внесена пропозиція про присутність при визначенні переможця конкурсу претендентів, щоб була змога поставити їм запитання, на які не завжди може відповісти представник адміністрації закладу, який представляє характеристику претендента. Положення про конкурс "Учень року" з такими змінами було прийнято за основу і після ретельнішого доопрацювання буде представлене на сайті Департаменту освіти та науки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: