fbpx

В Івано-Франківську провели турнір з баскетболу серед дівчат

Спорт 16:46, 29.09, 2014

У спортивному залі СК " Олімп" відбувся 4-ий турнір з баскетболу серед дівчат за підтримки Героя України А. Француза.

У змаганнях брали участь 5 команд з різних куточків України. У гості до Івано-Франківська приїхали дівчата з Полтави, Кам'янець-Подільського, Червонограду, а також Тисменицької ДЮСШ, інформує sport.if.ua.
За результатами двох днів змагань, серед дівчат 1999-2000 р. н. І місце вибороли дівчата з Івано-Франківської ОДЮСШ, ІІ місце у полтавчанок, третіми стали дівчата з Івано-Франківської ДЮСШ №2, четверте місце у команди Кам'янця-Подільського.
Серед дівчат 2002-2003 р. н. домінували гості з Червонограду; ІІ місце в Івано-Франківської ДЮСШ №2; ІІІ місце – Івано-Франківська ОДЮСШ, IV місце – Тисменицька ДЮСШ.
Номінації: кращий гравець – Любінець Вероніка (Івано-Франківська ОДЮСШ); кращий нападаючий  Кушина Марта (Івано-Франківськ ДЮСШ №2), кращий центровий – Дубей Еліза (Івано-Франківська ОДЮСШ); кращий захисник  Федик Анастасія (Івано-Франківська ДЮСШ №2); найрезультативніший  Сидорак Анастасія (Івано-Франківська ОДЮСШ); найтехнічніший  Любінець Вероніка (Івано-Франківська ОДЮСШ); наймолодший  Євтушенко Марія (Івано-Франківська ОДЮСШ).
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: