fbpx

В Івано-Франківську пройде 13-та премія "Тріумф"

Економіка 09:52, 25.03, 2016

Акція "Тріумф" стартувала у 2004 році і відтоді стала щорічною премією відзнаки лідерів підприємництва міста. Цьогоріч конкурс проходить 13-ий раз, і його популярність зростає.

Акцію проводять у 10 номінаціях: "Найбільший платник податків до місцевого бюджету серед підприємств-виробників", "Краще інвестиційно-промислове підприємство", "Місцева марка", "Підприємство-експортер року", "Виробниче підприємство малого бізнесу", "Інноваційне підприємство в галузі ІТ-технологій", "Кращий заклад ресторанного господарства", "Кращий заклад торгівлі", "Краща будівельна організація", "Кращий готель (мотель)". Категорія "Інноваційне підприємство в галузі ІТ-технологій" цього року дебютує в акції.

На кожну номінацію зголосилось понад десять конкурсантів, суб’єктів господарювання (юридичні та фізичні особи-підприємці, зареєстровані в м. Івано-Франківську). Критерії оцінювання до категорій були різні, але два залишались незмінними: відсутність заборгованості до бюджету протягом останнього звітного року та відсутність заборгованості із виплати заробітної плати протягом останнього звітного року.

Поміж оцінок конкурсної комісії до двох номінацій – "Кращий заклад ресторанного господарства" та "Кращий заклад торгівлі"  застосовували інтерактивне голосування. Мешканці міста на сайті виконавчого комітету голосували за кращий заклад, відтак їхня думка також була врахована у відборі переможців.

"Дякую всім, хто зголосився. Варто відзначати ті підприємства, які дають робочі місця франківцям і наповнюють міський бюджет. Цей конкурс потрібно продовжувати і розвивати. Думаю, є сенс ввести номінацію "Найкраще енергозберігаюче підприємство",  заявив міський голова Руслан Марцінків.

Наразі список підприємств скоротили до трьох номінантів-фіналістів у кожній категорії. З-поміж них визначать 10 остаточних переможців цьогорічної акції "Тріумф".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: