fbpx

В Івано-Франківську стартував ІІ Міжнародний форум партнерських міст

Суспільство 10:46, 12.10, 2016

В Івано-Франківську на Форум "Партнерство та Перспектива" приїхали понад 40 представників міст Польщі, Румунії, Німеччини.

До Івано-Франківська на ІІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум партнерських міст "Партнерство та Перспектива" завітали делегації з міст Рибнік, Жешув, Люблін (Польща), Бая Маре (Румунія), староста Перемишля, представники Жешувського університету, представники проектів "Проміс" та програм енергоефективності GIZ Німеччини в Україні.

Делегатів вітали міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків і секретар міської ради Оксана Савчук.

"Франківськ мріє бути містом для життя. Це була наша програма, і ми її послідовно втілюємо. Вітаємо друзів, з якими робили проекти, з якими будемо робити після цього Форуму. Коли ми їздимо до вас, то з такою доброю заздрістю дивимося на вашу інфраструктуру і життя, і наше завдання – догнати ваші міста з інфраструктури спортивної, культурної, урбаністичної.
Сподіваємося, що досвід залучення інвестицій  "Тайко", "Електролюкс"  дозволить нам залучити ще більше інвестицій в економіку міста. Цей Форум  можливість поспілкуватися і в подальшому реалізувати проекти. На Форумі присутні керівники управлінь, підприємств, і ми сподіваємося, що будуть зв'язки на людському рівні, що партнерство пошириться на особисті стосунки. Це дуже важливо для подальшого розвитку співпраці",  зазначив Руслан Марцінків у вітальному слові.

Форум триватиме 12-13 жовтня. Програма насичена  численні доповіді і дискусії, що стосуються проблематики енергоефективності, покращення бізнес-клімату в місті, інвестиційної діяльності, транскордонного співробітництва. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: