fbpx

В ОДА створюють робочу групу, яка підготує бюджет області на наступний рік

Суспільство 15:28, 26.09, 2016

Сьогодні під керівництвом голови облдержадміністрації Олега Гончарука відбулася нарада за участю заступників голови ОДА Ігоря Пасічняка і Валерія Крецула, а також керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.

Метою її проведення стало посилення координації роботи структурних підрозділів обласної державної адміністрації задля вирішення актуальних питань. Зокрема, йшлося про формування обласного бюджету на 2017 рік, стан справ у галузі освіти і охорони здоров’я, оформлення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, підготовку до посівної та підбиття підсумків збору зернових культур і заходи, спрямовані на проведення опалювального сезону, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зазначалося, що наразі облдержадміністрацією підготовлено проект розпорядження про створення робочої групи з підготовки обласного бюджету на наступний рік. Також після аналізу проекту Державного бюджету на 2017 рік підготовлено відповідне звернення до Міністерства фінансів України щодо вирішення проблемних питань.

Зі свого боку, Олег Гончарук наголосив на необхідності активізації роботи щодо формування обласного бюджету та дотримання чітких термінів його прийняття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: