fbpx

В "Поранених СOС" обласна рада попросить довідку про використання складського приміщення

Суспільство 15:41, 10.03, 2016

Обласна рада розгляне можливість укладення договору з благодійною організацією "Благодійний фонд "Поранені СOС" щодо оренди складських приміщень за адресою вул. Ребета, 10 в Івано-Франківську.

Про це розповів начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області Василь Даниш на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Заступник голови комісії Олександр Левицький зауважив, що організація повинна надати довідку про використання цього приміщення, адже воно могло би приносити кошти в бюджет і невідомо, як воно використовується організацією.

За словами Даниша, "Поранені СOС" використовують приміщення як склад, де зберігають речі. Зазначимо, приміщення площею 2000 м2 було виставлено на продаж, однак покупці поки що не знайшлися. Комісія вирішила прописати у договорі з благодійною організацією умову, що вони змушені будуть виїхати з приміщення у разі, якщо на нього знайдеться покупець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: