fbpx

Вчора в області в ДТП потерпіли 4 пішоходи

Суспільство 14:28, 29.12, 2018

28 грудня на Прикарпатті трапилось 4 ДТП, під час яких постраждали пішоходи.

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА.

В ніч з четверга на п'ятницю близько 2-ї години водій автомобіля АUDI A-6 збив 28-річного пішохода, жителя с. Ценява Коломийського району, який стояв на проїжджій частині дороги справа відносно руху автомобіля. В результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому 2-3 плосневих кісток та доставлений в Коломийську ЦРЛ на лікування.  

О 07:00 в Калуші водій автомобіля "Сітроен Джампі" збив пішохода – 49-річну жительку Калуша, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги, внаслідок чого отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому 5-6 ребер, з якими її доправили в нейрохірургічне відділення лікарні.

О 14:00 в селі Ямниця Тисменицького району водій автомобіля "Форд Транзит Конект" наїхав на 69-річну жительку Івано-Франківська, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. В результаті ДТП пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівого гомілково-ступневого суглоба та забою правого колінного суглоба.

О 20:40 в селі Сівка-Калуська Калуського району водій автомобіля Тойота Ленд Крузер 100 вчинив наїзд на 51-річного пішохода, жителя села Пійло, який переходив проїжджу частину дороги зліва направо у невстановленому та неосвітленому місці, тримаючи у руках велосипед, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, травми грудної клітки, пневмотораксу, з якими його доправили у лікарню. Потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: