fbpx

Верховинська райрада пропонує деяким селам виділити на ремонт доріг удвічі більше грошей за їх річний бюджет

Суспільство 09:51, 03.07, 2016

Бюджетна комісія Верховинської районної ради рекомендувала сільським радам виділити по 10% від тієї суми, яку передбачено з держбюджету на ремонт доріг у районі.

Комісія також розглянула звернення Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області щодо виділення коштів на співфінансування ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-24 "Татарів – Кам’янець-Подільський", що проходить територією сіл Кривопілля, Ільці, Верховина, Криворівня, Верхній Ясенів та Буковець Верховинського району. Відповідним сільським радам надіслано звернення про можливість співфінансування ремонту вищенаведеної автомобільної дороги.

З держбюджету на цю ділянку передбачено 18 млн гривень.

1

Як видно з таблички, кожній сільській раді пропонують профінансувати ремонт доріг у розмірі 10% від суми, яку виділяє державний бюджет. Найменше у бюджеті має знайти Криворівнянська сільська рада – 9,8 тисяч гривень на ділянку протяжністю 0,005 км, найбільше Буковецька – 1,5 млн на 7,8 км. До слова, це чи не у два рази більша сума, ніж річний бюджет Буківця.

Нагадаємо, частину дороги Р-24 "Татарів – Кам’янець-Подільський", що проходить через Івано-Франківщину, називаюь "підковою Карпат". Востаннє вона ремонтувалася чверть століття тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: