fbpx

Від проектування до монтажу: прикарпатцям допоможуть перейти на світлодіодне освітлення

Економіка 16:01, 03.06, 2019

Представникам об’єднаних територіальних громад, ОСББ, комунальних та приватних підприємства розповіли, як перейти на енергозберігаюче світлодіодне освітлення та де брати на це гроші.

В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті відбувся семінар на тему “Світлодіодне освітлення. Інвестиція за рахунок власної економії. Програма фінансування”.

Семінар організувало ТОВ “Ледпроект”, яке пропонує якісне освітлення на основі новітніх технологій, яке в умовах постійного росту попиту на енергоресурси потребує мінімум споживання електроенергії, відповідає екологічним вимогам та зможе задовольнити потреби найвибагливішого споживача.

“Ми пропонуємо комплексне рішення, для громад області, для ОСББ, для промислових та комунальних підприємств – від придбання товару до його встановлення. Ми також здійснюємо проектування та технічні розрахунки. Тому, щоб перейти на світлодіодне освітлення, достатньо до нас звернутися”, – розповів директор ТОВ “Ледпроект” Віталій Вербовий.

Фахівці ТОВ “Шредер” розповіли учасникам семінару про виробництво, характеристики та гарантійні терміни роботи світлодіодних світильників. На реальних прикладах показали, що світлодіодне освітлення швидко окуповується.

“Термін окупності – від року до трьох, а гарантія становить 5 років. Це не лише економія, а й екологія, і це ми готові пропонувати нашим клієнтам”, – каже Вербовий.

Очевидні вигоди в енергозбереженні доповнюються тривалим терміном служби виробів, їх стійкістю до зовнішніх механічних та електричних впливів. Але де взяти гроші на сучасне, технічно та економічно виправдане рішення?

“Ми пропонуємо банківське кредитування за пільговими ставками. Кредит можна виплачувати за рахунок менших платежів за електроенергію після переходу на світлодіодне освітлення. Зазвичай платежі зменшуються у два-три рази. Наприклад, якщо ви платили тисячу гривень за електроенергію, то будете платити 500 грн. А тих 500, які зекономили, йде на лізинг за світильники”, – пояснює Віталій Вербовий.

Про програми фінансування екологічних програм за рахунок економії на електроенергії розповів начальник управління МСБ Укргазбанк Любомир Юрчишин

“Пропозицій фінансування є достатньо. Ми готові працювати з будь-яким клієнтом і для кожного підберемо індивідуальну пропозицію”,  звернувся до учасників семінару Юрчишин.

У семінарі також взяли участь представники екоенергитичного кластеру Прикарпаття.

Детальніше з товарами та послугами ТОВ “Ледпроект” можна ознайомитися за посиланням>>>.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: