fbpx

Відомого лікаря Євгена Комаровського чекають у Франківську на початку червня

Суспільство 09:19, 11.05, 2016

На початку червня до Франківська в рамках туру Західною Україною приїде відомий дитячий лікар Євген Комаровський.

Усі охочі зможуть відвідати зустріч з популярним лікарем, поставити свої питання та навіть взяти автограф. Подія буде абсолютно безкоштовною для всіх, повідомила організаторка візиту, голова ГО "Мами Прикарпаття" Мар'яна Вершиніна.

Доктор планує відвідати також Чернівці і Львів. Організацію приїзду до Франківська Євгена Комаровського взяла на себе команда громадської організації "Мами Прикарпаття".

"Мета візиту Комаровського – донести знання, поширити корисні знання серед молодих батьків,  пояснює голова ГО  "Мами Прикарпаття" Мар'яна Вершиніна.  Зустріч із франківцями буде проведена у форматі запитання-відповіді. Після півгодинної лекції доктор Комаровський відповідатиме на запитання зали. Загальна тривалість заходу – до 4 годин. Вхід вільний. Зустріч – безкоштовна".

Також організатори взяли на себе зобов'язання прийняти гостя – оплатити проживання, харчування і трансфер. Тож шукають партнерів серед зацікавлених бізнесменів, меценатів, медичних закладів тощо.

У зв'язку з приїздом лікаря можна також замовити за доступною ціною книги Євгена Комаровського. Зокрема, одну з найцікавіших і найпопулярніших його книг "Здоров'я дитини та здоровий глузд її родичів", книжку, яка повинна бути вдома у всіх  "Невідкладна допомога" та надзвичайно актуальні "ГРЗ: Керівництво для розсудливих батьків", "Книгу від кашлю" та "Книгу від нежитю" за вигідною ціною. Замовити книжки можна в Facebook-групі Продаж книг доктора Комаровського (https://www.facebook.com/events/1707249699524479/) та особисто у Марії Лазорів за телефоном 095-8-719-621. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: