fbpx

Вісім годин у вогні: В Болехові вдалося загасити пожежу деревообробного цеху на площі 2000 кв. м

Суспільство 18:22, 09.08, 2015

Щоби локалізувати, а потім і загасити вогонь, долинські рятувальники викликали пожежний поїзд з Івано-Франківська. З вогнем боролися 8 годин.

9 серпня о 02:05 до рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №10 міста Долина надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в деревообробному цеху ТзОВ "Скорпіон" на вулиці Данила Галицького в місті Болехів.

На місце виклику одразу ж виїхали пожежники Долинського гарнізону.

На момент прибуття рятувальників будівля цеху була охоплена вогнем, інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Виробничі приміщення підприємства не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією. Також об’єкт не забезпечений протипожежним водопостачанням, тому рятувальникам довелося залучати пожежний поїзд з Івано-Франківська. Дерев’яні конструкції будівлі не були оброблені вогнезахисною речовиною.

Вогонь знищив устаткування в приміщеннях цеху, а також лісопиломатеріали. Об’єм продукції та збитки встановлюються. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

О 06:08 пожежу на площі близько 2000 м кв. локалізували. Повністю загасити вогонь вдалося тільки о 10 годині ранку. 

До гасіння пожежі було залучено 13 одиниць техніки, 1 пожежний поїзд станції Івано-Франківськ, 61 чоловік особового складу.

 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: