fbpx

Військовим комісаром призначено колишнього охоронця вбитого бізнесмена

Суспільство 16:51, 23.03, 2015

У Надвірнянській РДА в. о. обласного комісара Володимир Ярмошук представив новопризначеного військового комісара об’єднаного Надвірнянсько-Богородчанського військового комісаріату капітана Олександра Матьошка.

"Сам родом з Київщини, до цього часу служив у Збройних силах України, пішов добровольцем в батальйон територіальної оборони "Київська Русь". Брав участь в протистоянні під Дебальцевим, вийшов з оточення, був поранений", – розповів присутнім Володимир Ярмошук. 

З призначенням Олександра Матьошка привітали перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Крицький, голова районної ради Василь Попович та міський голова Зіновій Андрійович, передає Надвірнянська правда.

"Ми надіємося, що співпраця обов’язково буде. Завдання нашої держави ми виконаємо. А новому військовому комісару сили, наснаги і до праці в нас у районі", – зазначив Андрій Крицький.

Також стало відомо, що Олександр Матьошка раніше працював охоронцем в нафтового бізнесмена Володимира Олійника, якого розстріляли в лютому місяці 2010 року біля Надвірнянської школи №3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: