fbpx

В Івано-Франківську волонтери очистять опори від реклами

Суспільство 13:17, 29.09, 2014

В Івано-Франківську волонтери ПАТ "Прикарпаттяобленерго" розпочали акцію з очистки власних опор від реклами. Приблизно півсотні добровольців-енергетиків, озброєних шпателями, вирушили на 14 найбільших вулиць обласного центру і розпочали "прибирання".

Така акція покликана привернути увагу до несанкціонованого розміщення реклами в Івано-Франківську. Енергетики сподіваються, що їхня ініціатива знайде підтримку й в інших організацій та звичайних мешканців міста і надихне їх на продовження доброї справи – очищення стін, парканів та фасадів від поліграфічного сміття, повідомляє прес-служба "Прикарпаттяобленерго".
Нагадаємо, нещодавно ПАТ "Прикарпаттяобленерго" виступило з ініціативою платного розміщення політичної реклами на власних опорах і звернулося з відповідними листами до політичних сил та кандидатів, що беруть участь у виборчому процесі. Усі гроші, виручені за таку рекламу, енергетики перерахують на АТО. 
"Нині можна дуже багато говорити про те, що нам не подобається, а можна просто взяти до рук шпатель і докластися до того, щоб повернути нашому місту нормальний вигляд, – зазначив голова правління ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олександр Бубен. – Очистивши опори від агіток, ми, так би мовити, "обнулимо" відлік і відтепер з легкістю виявлятимемо тих, хто не поважає ні нашого міста, ні його городян – їхні недозволені плакати скажуть самі за себе.
Волонтери очистять вулиці від несанкціонованої реклами на вулицях: Січових Стрільців, Коновальця, Сахарова, Чорновола, Матейки, Хоткевича, Залізнична, Мазепи, Ленкавського, Новгородська, Бельведерська, Тичини, Довга, Миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: