fbpx

Волонтери з Франківська відвезли подарунки бійцям у зону АТО та вихованцям Маріупольского дитячого будинку

Суспільство 13:55, 02.12, 2015

Волонтери громадської організації "Промінь ІФ" побували у зоні АТО, де відвідали бійців підрозділу "Фантом", а також відвезли подарунки у Маріупольський дитячий будинок.

Про це волонтери повідомили на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні повернулись із поїздки в зону проведення АТО. Спільно із працівниками ДФС в Івано-Франківській області відвідали наших друзів – працівників податкової міліції, котрі несуть службу у складі батальйону спеціального призначення ДФС України "Фантом". Відвезли хлопцям подарунки, привіти та хороші побажання",  написали волонтери.

Також представники громадської організації побували в Маріуполському дитячому будинку.

"Перебуваючи в зоні проведення АТО, відвідали Маріупольський міський дитячий будинок. У ньому на вихованні та під опікою перебуває 141 дитина віком від півроку до вісімнадцяти. Спільно із нашими друзями, бійцями підрозділу "Фантом" та працівниками ДФС у Івано-Франківській області, передали для діток зошити, канцелярські товари, іграшки, українські книжки, настільні ігри, продукти харчування та засоби гігієни, а також солодкі подарунки для усіх діток до Дня Святого Миколая! Нехай і у цих діток буде свято",  повідомили волонтери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: