fbpx

Винуватець смертельної ДТП на Коломийщині сяде на 5 років

Суспільство 18:42, 11.08, 2015

Прокуратура добилася 5-річного ув'язнення для водія іномарки, який у нетверезому стані на смерть збив юнака і дівчину на мопеді.

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілих).

Смертельна ДТП трапилась в травні 2015 року на території Коломийського району, коли 35-річний водій іномарки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перевищив максимально допустиму швидкість та виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок цього самовпевнений водій допустив зіткнення з мопедом. В результаті ДТП смертельні травми отримали 17-річні водій мопеда та його пасажирка. Потерпілий юнак загинув на місці події, а молода дівчина померла під час перевезення у лікувальний заклад.

В суді прокуратура вимагала справедливого покарання за вчинення тяжкого злочину. З позицією прокуратури суд погодився в повному обсязі, засудивши винного до покарання, запропонованого прокурором під час судових дебатів, – у виді позбавлення волі на строк 5 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами 3 роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: