fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Якщо кожна копійка піде на ремонт, а не так як зараз – 50% в кишеню, то ми відремонтуємо більшість доріг, – Матвієнко

Якщо кожна копійка піде на ремонт, а не так як зараз – 50% в кишеню, то ми відремонтуємо більшість доріг, – Матвієнко

Економіка 12:12, 11.03, 2015

Народний депутат України Анатолій Матвієнко розповів, як лобіював для Прикарпаття кошти на капітальний ремонт доріг.

"Господь не святий Миколай, він не дає подарунки, він дає шанс",  патетично заявив нардеп Анатолій Матвієнко на нараді щодо джерел фінансування, ремонту та утримання доріг області в ОДА.

"Коли ми поставили цифру 700 млн на дороги, то я сам не вірив, що ця цифра буде реальною. Але ми об'єдналися з чотирма областями і змогли досягти цілей. Реально ми боремося за 400 мільйонів з 700, мінімально  350 ми точно будемо мати на область. За ці кошти мають бути збудовані перш за все магістральні дороги", – зазначив Матвієнко.

Він також нагадав, що Прикарпаття має резервний фонд обласного бюджету. Акумульовані в ньому кошти нардеп також запропонував вкласти у ремонт доріг.

"Якщо ми налагодимо контроль, щоб кожна копійка пішла на ремонт, а не так як зараз  50% на ремонт, а 50% – у кишені, то нам вдасться відремонтувати більшість наших доріг",  зазначив Матвієнко.

Народний депутат Юрій Тимошенко переймався, хто саме буде освоювати кошти. Він категорично проти, аби роботи виконував "Укравтодор".

"За останні три роки по Автодору відкрито більше трьох десятків кримінальних справ. Якщо ми будуватимемо дороги, то нехай це будуть приватні фірми, тільки не Укравтодор. Нехай ці фірми розіграють тендер і визначать кращих. Ділянку дороги у своєму окрузі я контролюватиму як простий бригадир, кожного дня. Якщо ми справимося і добре виконаємо свою роботу, то на наступний раз нам дадуть більше грошей",  сказав Тимошенко.

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: