fbpx

За п’ять років до депутатів облради звернулося майже вісім тисяч прикарпатців

Суспільство 14:05, 01.09, 2015

Від початку каденції кожен депутат облради зустрічався зі своїми виборцями в середньому дев'ять разів.

З 2010 року депутати Івано-Франківської обласної ради провели 55 Єдиних днів депутата.

У цей день депутати обласної ради у виборчих округах проводять особистий прийом виборців, приймають звернення та заяви громадян, надають різноманітні консультації та роз’яснення, інформують про роботу обласної ради та свою депутатську діяльність, інформує прес-служба облради.

Крім того, від початку каденції депутати Івано-Франківської облради провели 1065 зустрічей та особистих прийомів (у середньому по дев’ять на кожного депутата – КУРС), на яких з різноманітними питаннями побувало 7831 осіб.

Мешканці області звертаються за допомогою до депутатів обласної ради щодо вирішення питань, пов’язаних з підвищенням ефективності роботи державних органів та комунальних структур.

"Актуальними є питання реформування та об’єднання територіальних громад області, сутність яких на багатьох зустрічах з виборцями доводилось пояснювати депутатам обласної ради", – йдеться у повідомленні.

Часто до депутатів звертаються за сприянням у оформленні юридичної документації, врегулювання спорів. Багато звернень пов’язано з наданням благодійної допомоги на лікування, відновлення чи ремонт культових споруд та інших об’єктів соціально-культурного призначення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: