fbpx

За ремонт вулиці Шевченка у Франківську фірма "Ніка" заборгувала субпідряднику 81 тисячу гривень

Суспільство 12:49, 08.10, 2014

Суд зобов’язав ТзОВ "Інвестиційна будівельна компанія "Ніка", яка ремонтує вулицю Шевченка, віддати субпідряднику 81 тисячу гривень.

ТзОВ "Шляхбуд-ЛІМ" звернулось до господарського суду Івано-Франківської області з позовною заявою до відповідача ТзОВ ІБК "Ніка" про стягнення боргу в розмірі 81 тис. гривень за неналежне виконання договорів субпідряду.

"Ніка" уклала з "Шляхбуд-ЛІМ" два договори субпідряду на виконання робіт з капітального ремонту вул. Т. Шевченка в Івано-Франківську. Станом на день звернення позивача до господарського суду Івано-Франківської області борг відповідача перед позивачем становив 81 тис. гривень.

Так, суд задовольнив позов субпідрядника щодо стягнення з фірми "Ніка" 81 тис. гривень та зобов’язав боржника сплатити 1827 гривень судового збору.

Нагадаємо, суд зобов’язав ТзОВ ІБК "НІКА" виплатити 237 580,61 гривень ТзОВ ВКП "Ватра" за світильники, встановлені на вулиці Шевченка.

Як писав КУРС, у 2012 році фірма "НІКА" виграла тендер на проведення капітального ремонту вулиці Шевченка від вул. Січових Стрільців до парку ім. Шевченка та зобов’язалася відремонтувати об’єкт за 12 800 904 гривень. Через рік Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку Івано-Франківського міськвиконкому, за результатами тендеру, уклав угоду з ТОВ "Інвестиційна будівельна компанія "Ніка" на додаткові роботи з капітального ремонту вулиці Т. Шевченка на суму 5,96 млн гривень. За цими договорами "НІКА" повинна здати об’єкт в експлуатацію до 31 грудня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: