fbpx

Затриманий на хабарі старший лейтенант міліції вимагав гроші за закриття справи щодо ухилення від мобілізації

Суспільство 12:24, 27.05, 2015

Затриманий учора на хабарі старший лейтенант слідчий Косівського районного відділення міліції працював у правоохоронних органах три роки. Хабарнику загрожує тривале ув'язнення.

Як повідомляв КУРС, учора прокуратура Івано-Франківської області спільно із працівниками Управління СБУ в області затримали слідчого Косівського районного відділення міліції, котрий вимагав та одержав 1300 доларів США неправомірної вигоди. За ці кошти слідчий обіцяв місцевому мешканцю сприяти у вирішенні питання щодо закриття кримінального провадження.

Хабар міліціонер брав не на робочому місці. Де саме – таємниця слідства, повідомив на брифінгу прокурор області Ігор Настасяк. Порушнику загрожує від 5 до 10 років ув'язнення.

"Це перший випадок на території області, коли працівник правоохоронних органів отримав хабар за закриття кримінального провадження щодо ухилення від мобілізації", – повідомив Настасяк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ прокуратури Івано-Франківської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: