fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Заява міської організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність" щодо прозорості виборів в Івано-Франківську

Заява міської організації Блоку Петра Порошенка "Солідарність" щодо прозорості виборів в Івано-Франківську

Політика 11:44, 16.10, 2015

Шановна міська громадо!

Вчора партія "УКРОП" розповсюдила заяву, в якій стверджувала, що "мешканцям міста масово пропонують по 400-500 гривень за голос за провладного кандидата в мери та 200-300 гривень за голос за кандидата до міської ради від цієї ж партії".

Партія в своєму черговому пасквілі боязливо не назвала ту політичну силу, яка нібито займається підкупом громадян. Візьмемо на себе цю працю – "УКРОП", мабуть, мав на увазі самого себе і Олександра Шевченка, який, за повідомленнями ЗМІ, мало не щодня займається тим, що робить різноманітні "подарунки" мешканцям та організаціям міста. Й робить це настільки переконливо, що Громадянська мережа ОПОРА вже заявила, що такі дії мають ознаки підкупу виборців, і звернула на них увагу правоохоронців.

Чому ж цей кандидат названий "провладним"? Мабуть, тому що він до сих пір вірить у владу грошей і олігархів, які за старою звичкою намагаються маніпулювати українським суспільством. В тому числі й засобами брудних передвиборчих провокацій.

"Солідарність" засуджує такі засоби, а також бажає окремим учасникам виборчого процесу гідно дійти до дня голосування і тверезо ставитись до своєї неминучої історичної поразки.

Передвиборна агітація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: