fbpx

Зрив концерту Ані Лорак в Одесі: поранений один міліціонер, три активісти затримані

Суспільство 10:14, 04.08, 2014

У міліції почали перевірку за фактом хуліганських дій під час концерту Ані Лорак в одеському клубі Ibiza.

 

В результаті бійки в одеському клубі Ibiza євромайданцівців, представників Свободи та організації Правий сектор під час виступу співачки Ані Лорак постраждав один міліціонер. Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області.

"В результаті провокаційних дій групи осіб, які намагалися зірвати виступ і не допустити проведення концерту, було скоєно напад на правоохоронців з метою прорвати їх живий кордон. Внаслідок металевим предметом було завдано тілесних ушкоджень в область голови працівнику спеціального батальйону міліції", – сказано в повідомленні. У міліції додали, що також були затримані троє найбільш активних учасників протиправних дій. За цим фактом проводиться перевірка.

1
 

У відомстві також зазначили, що для проведення концерту співачки Ані Лорак в клубі Ibiza в Аркадії охорону громадського порядку забезпечували близько 400 співробітників міліції.

У той же час місцеве видання Думская.net, повідомляє, що, покидаючи Аркадію, активісти закидали яйцями відділення міліції. "На завтра вони обіцяють грандіозну акцію під облуправлінням внутрішніх справ. Погрожують взяти з собою шини та інший протестний інвентар", – відзначає видання.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: