fbpx

Звільнений головлікар Центру екстреної медичної допомоги відзвітував про роботу

Суспільство 21:41, 09.12, 2016

Нагадаємо, облрада звільнила з посади головного лікаря Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Похмурського. 

У відповідь Похмурський в соцмережі подякував працівникам Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за власним бажанням, де він працював останніх три роки. 

"Я відчуваю впевненість, що якщо хтось і може врятувати людину у ситуації загрози її життю і здоров’ю, то це ці люди, які сьогодні плачуть і складають вірші", – написав він.

За 9 місяців 2016 року на території області сталося 348 дорожньо-транспортних пригод, в яких 77 людей загинуло, 454 особам працівниками виїзних бригад ЕМД надавалася медична допомога, 338 з них було госпіталізовано в лікувальні заклади.

Також у 2016 році зафіксовано 5 надзвичайних ситуацій територіального рівня, з яких 1 – природного (погіршення погодніх умов, град) та 4 – медичного характеру (харчові отруєння з великою кількістю потерпілих – Богородчанський, Долинський, Тисменицький райони і м. Калуш, госпіталізовано 138 осіб).

Згідно зі статистичними даними відділу виїзної консультативної допомоги КЗ «ІФОЦЕМД та МК», зареєстровано 47 випадків укусів зміями (в 2015 році – 41 випадок), бригадами Центру надавалася допомога та було госпіталізовано  10 осіб з важкими симптомами отруєння грибами (в 2015 році – 9).

Cтатистика роботи ЕМД

  •  

    за добу від початку року

    Кількість виїздів бригад  

    633

    215194

    Виконання нормативу доїзду до пацієнта, % (10 хв – місто, 20 хв – сільська місцевість)

      96,6/89,7  
    Успішні догоспітальні реанімації

    23

    Дзвінків на гарячу лінію

    12

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: