fbpx

Баскетбол повертається: у Франківську "Говерла" відновила професійну гру

Спорт 13:20, 25.09, 2022

У Франківську відбулася перша за час війни гра професійних баскетбольних команд в Україні. На баскетбольне поле вийшла місцева БК “Говерла” – чоловіча та юнацька команди.

Про це повідомили на сторінці Баскетбольна академія ГО БК “Говерла” у фейсбуці.

Баскетбол повертається: у Франківську "Говерла" відновила професійну гру 1

Вчора на домашньому майданчику манежу Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання чоловіча команда “Прикарпаття-Говерла-КФВ” у напруженому двобої із впевненим рахунком перемогла національну збірну команду ІНВАСПОРТ, чемпіонів Олімпійських ігор.

“У молодої амбітної команди у цьому сезоні є усі шанси потрапити до Суперліги. Найважливішим фактором успішного спортивного майбутнього «ведмедів» стало заключення контракту з Мурзіним Євгеном Вікторовичем, головним тренером національної збірної України з баскетболу. Саме під його керівництвом наша команда у минулі роки в Суперлізі здобула бронзові медалі”, – розповіли уболівальникам.

На сьогодні відомо про включення команди Прикарпаття-Говерла-КФВ до складу учасників Чемпіонату України Суперліга. У клубі вважають це знаковою подією.

Баскетбол повертається: у Франківську "Говерла" відновила професійну гру 2

Також успішно грають юніори. Набирає обертів дитячо-юнацька Ліга ПЕРЕМОГИ, організаторами якої стали Баскетбольна академія БК «Говерла» та СБК ЛЬВІВ.

“Наші вихованці 2007 р.н. (тренер Бугра Віктор) зіграли два баскетбольних матчі у м. Львів з командою КІВС СБК Львів та отримали перемоги! Вітаємо наших юних «ведмедів»”, – пишуть на сторінці клубу.

Баскетбол повертається: у Франківську "Говерла" відновила професійну гру 3
Франківці та львів’яни

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: