fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Безкомпромісна боротьба та яскраві емоції: у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

Безкомпромісна боротьба та яскраві емоції: у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

Спорт 19:31, 16.08, 2020

Команда «За майбутнє» разом з громадською організацією «Спільними зусиллями» започаткували новий спортивний турнір – кубок «Паркової алеї» з волейболу.

Кубок «Паркової алеї» з волейболу відбувся за підтримки депутата міської ради Віталія Мерінова та представника команди «За майбутнє» Олександра Федорока. Організатори пояснюють – хотіли об’єднати іванофранківців навколо спорту та здорового способу житя.

у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

«У здоровому тілі – здоровий дух. Здоров’я – це найцінніше багатство людини. Тільки здорова людина може почувати себе життєрадісною. А тому вважаю, що розвиток спорту та фізичної культури має бути одним із пріоритетних завдань для будь-якої влади. Такі турніри є актуальними саме сьогодні, адже маємо пандемію коронавірусу, а заняття спортом зміцнюють імунітет та загартовують людей», – розповідає депутат міської ради та представник команди «За майбутнє» Віталій Мерінов.

У першому кубку «Паркової  алеї» з волейболу взяли участь шість команд. Житловий масив «Паркова алея» представляли одразу чотири команди, ще дві команди з мікрорайонів Каскад та Пасічна. Роман Підцерковний розповідає, спорт у його житті займає одне із найважливіших місць, а тому коли з друзями почули про турнір, то одразу зголосилися взяти участь: «У волейбол ми граємо вже два роки, по кілька разів на тиждень. Приємно, що є нові суперники, бо так цікавіше. З командою хочемо виграти перше місце і все зробимо для цього».

у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

Ще один учасник турніру Максим Міськов розповідає, їхня команда націлена тільки на перемогу: «Маємо стимул перемогти, вибороти призи та кубки. Завжди виділяємо з друзями час на спортивні заняття, щоб залишатись здоровими та краще себе почувати».  

у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

За запеклим протистоянням команд спостерігали і мешканці житлового масиву «Паркова алея».

 «Прийшли підтримати усіх учасників – не тільки нашого житлового масиву, але і мікрорайноів Пасічної та Каскаду. Нехай переможе сильніший. Радіємо, що відтепер матимемо свій спортивний турнір», – розповідає Василь Кузюк.

у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

Перше місце кубку «Паркової алеї» з волейболу виборола команда  «Каскад». У напруженій грі їм поступилася команда «Паркова алея – 3». А кубок за волю до перемоги отримав Володимир Романюк.  

у Франківську відбувся перший Кубок «Паркової алеї» з волейболу

ПРОМО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: